IROTAGRUP LE

IROTAGRUP LE és una instal·lació dissenyada per a un espai específic i particular dins d’una proposta basada en el tema de TASTE. La galeria PALMA XII amb motiu de la quarta temporada temàtica dedicada als sentits, va escollir el tema del gust i va convidar sis artistes a intervenir individualment en sis restaurants.

.... un àpat ràpid, parat a un bar, sol o amb un amic, informal, sense importar el menjar, és una excusa per a la reunió, .... una invitació a un restaurant íntim, un sopar familiar per celebrar-ho ... no importa, un dinar amb l'empresa ... una cita amb els amics en un restaurant exquisit ......... al voltant de l’acte de menjar representem escenes molt diferents….

Aquesta instal·lació al restaurant EL PURGATORI parla de les escenes que tenen lloc al voltant de l’acte de menjar, establint un joc d’engany i que intervé sempre intencionadament en elles. La proposta és una mirada indiscreta i un reflex alterat de l'escena que representa a les pròpies persones que van al restaurant a sopar. IROTAGRUP LE, es compon de quatre miralls amb quatre escenes impreses sobre ells, presos del mateix lloc i de les mateixes quatre taules on es troben, el reflex de les persones que mengen a aquestes taules coincideix i es confon amb les escenes representades a la miralls, creant així un joc entre la realitat reflectida i la realitat representada.

IROTAGRUP LE | 1999 | Instal·lació | Plotter transparent instal·lat al mirall
Vista d’exposició: Restaurant Purgatori